Palkó-Csabai Sziszi

Szülinapi ajándék

Kedvesek!
Idén lesz az annyiadik szülinapom, amit már nem illik megkérdezni egy nőtől. Ennek alkalmából azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy legyek az Adománytaxi születésnapi nagykövete. Ezért (mondjuk idén amúgy sem terveztem), nem egy rendkívüli belvárosi kocsmatúrát tartanék, hanem arra kérnélek Titeket, hogy őket támogassátok lehetőségeitekhez mérten!
Az Adománytaxi alapítója kedves ismerősöm, aki mert nagyot álmodni, és létrehozott egy abszolút hiánypótló tevékenységet végző szervezetet. A felajánlott adományokért személyesen mennek el, és kiváló kapcsolataik révén oda juttatják el azokat, ahol a legnagyobb a szükség.
Volt szerencsém a szervezet indulásánál ott lenni: az első adományok eljuttatása vagy a raktárkeresés, a szortírozás mindig kedves emlék marad a számomra. Az eltelt évek alatt elképesztően nagyot fejlődött a Taxi. De ahhoz, hogy továbbra is sikeresen tudják végezni a munkájukat a Ti támogatásotokra is szükség van!
Köszönöm Nektek, ha meghívtok néhány körre az Adománytaxin keresztül! 😊

Adományozók

5 500 Ft
DóriGyuriMiluSzofi 1 évvel ezelőtt
Kedves Sziszi; ezúton kívánunk nagyon boldog születésnapot! Kívànjuk, hogy minden álmod teljesüljön, kezdve a jövő évi fergeteg partyval.  

5 500 Ft
Nóri 1 évvel ezelőtt
 

5 500 Ft
Anonim támogatás 1 évvel ezelőtt
 

Palkó-Csabai Sziszi
Palkó-Csabai Sziszi